Luister live

Bedrijf in Algarve te koop op TuinbouwMarktplaats

Bedrijf in Algarve te koop op TuinbouwMarktplaats

Op TuinbouwMarktplaats, de online marktplaats voor de tuinbouwsector, wordt momenteel iets bijzonders aangeboden. De unieke mogelijkheid wordt namelijk geboden om een lopend bedrijf in de Algarve over te nemen. Het bedrijf bestaat uit twee percelen met kassenbouw en veel mogelijkheden voor uitbreiding en extra bebouwing en is uitstekend gelegen tussen Algoz en Silves, op een eigen bergtop, waardoor er rondom geweldige uitzichten zijn.

"In de huidige opzet hebben we te maken met 2 grote percelen met een woonbestemming, professionele kassen, bedrijfsmiddelen, machines, twee bestaande ruïnes en een personeelswoning. Allen voorzien van de nodige faciliteiten", zo laat de aanbieder weten. "Hier kunt u een eigen agrarisch bedrijf met hoofdwoning vestigen, een agriturismo starten of meerdere huizen bouwen tot 600m2 totaal. Silves is bij uitstek een gemeente die open staat voor herontwikkeling van het buitengebied. De percelen zijn aangrenzend en de ruïnes staan direct naast elkaar waardoor u meer mogelijkheden voor bouw ontwikkeling heeft. Zo kunt u op deze plek sowieso twee huizen terugbouwen, maar u kunt er ook voor kiezen om 1 grote villa te bouwen. Met een project kunt u mogelijk ook een klein condominium bouwen, tot een totaal aantal van 600m2 woonoppervlak. Het huidige bedrijf is een kwekerij van succulente, maar daarvoor was het een zacht fruit kwekerij. Denk aan frambozen, aardbeien en bramen."

In de Hortilounge, het dagelijkse programma op Paprika Horti News Radio, werd aandacht besteed aan deze bijzondere advertentie op TuinbouwMarktplaats. Luister het item hier terug:
 

 

Bron:

Deel artikel