Luister live

Nederlandse bloemen stelen de show in Rotterdam

Het Eurovisie Songfestival 2021 is zondagavond officieel gestart met de Openingsceremonie bij de Cruise Terminal in Rotterdam. Met uitzicht op de Erasmusbrug stelden de aanwezige deelnemers zich voor aan de pers. Als official Eurovision event supplier heeft LM Flower Fashion Productions de bloemen gestyled op de voor de gelegenheid turquoise gekleurde, maar liefst 210 meter lange, loper. Een bloeiende samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera.

Alle artiesten uit de deelnemende landen werden op de indrukwekkende, 210 meter lange, turquoise loper met daarop 20 royale boeketten verwelkomd. In samenwerking met de Eurovision organisatie heeft LM Flower Fashion Productions boeketten samengesteld in de kleuren blauw, oranje en geel. Onder andere rozen, gerbera's, strelitzia's, alstroemeria's, chrysanten, delphiniums en clematis werden geselecteerd.
Met de Erasmusbrug over de Maas op de achtergrond werden het unieke beelden. De 'Turquoise Carpet Show' was via een livestream te zien en is terug te kijken via het officiŽle Eurovision YouTube kanaal. De bloemen stonden hierdoor ook wereldwijd in de belangstelling omdat de boeketten samen met de poserende artiesten zichtbaar in beeld waren.

Open Up
De Eurovision glamour genereerde een geweldige promotie voor de Nederlandse sierteelt. LM Flower Fashion Productions heeft in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera al verschillende bijzondere Songfestival momenten gecreŽerd in Ahoy. Van de gepersonaliseerde boeketten voor de hosts in hun kleedkamers tot groene decoratie wanden van planten in de delegatie ruimte. De speciaal in 'make up thema' geselecteerde bloemen in de online serie: Looklab with Nikkie Tutorials zijn bijzonder goed zichtbaar. En dan is het Songfestival nu pas officieel begonnen. Tot en met de finale op 22 mei zijn er in Ahoy onder andere een Eurovisie hart van bloemen en een kleurrijke gerbera wand te zien.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel