Luister live

'Eenvoudig pomp kiezen'

'Eenvoudig pomp kiezen'

Om de juiste pomp te selecteren, kunnen klanten van Van der Ende Groep gebruik maken van Curves, een selectietool voor circulatiepompen. Dat liet Rosalie Gijsberts, Accountmanager Heating & Cooling vanochtend weten op Paprika Horti Newsradio.

Gijsberts vertelde in de uitzending op de tuinbouwradiozender over verwarmingspompen en wat Van der Ende Groep daarin kan betekenen voor klanten. Voor de toepassing werd verwezen naar een illustratie, die onder dit bericht te vinden is. Hierin is te zien wat de rol van verwarmingspompen in een uitgebreid warmtenetwerk is.

Van der Ende Groep is totaalleverancier van verwarmingspompen en toebehoren voor tuinbouw, geothermie en utiliteit. "We hebben een breed assortiment 50 en 60Hz pompen die we veelal op voorraad hebben liggen in ons magazijn." Daarbij maakt Van der Ende het klanten extra makkelijk om een gewenste pomp te selecteren. "We hebben hiervoor de online selectietool Curves ontwikkeld, waarmee klanten zelf gemakkelijk een keuze kunnen maken en een offerte kunnen opvragen", aldus Gijsberts. 

In de uitzending ging Gijsberts verder in op de werkwijze van Van der Ende Groep en op duurzaamheid in relatie tot verwarmingspompen. Heb je het gesprek gemist? Je luistert het hier in zijn geheel terug.

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...